Brabec s knedlíčkem a špenátkem
Opečená vepřová plec s česnekem a cibulí se podává se špenátem a knedlíkem.
Autor receptu: lolitas
Ingredience
příloha
podle chuti
Postup přípravy
Nejprve si osmahneme na pánvi cibulku a nakrájíme maso na větší kusy.
Maso vložíme spolu s osmaženou cibulí do pekáčku nebo zapékací misky,
Osolíme a okmínujeme a namačkáme 3 stroužky česneku. Přidáme vodu.
Do předem rozehřáté trouby vložíme pekáč s masem a za občasného podlévání a promíchání necháme v troubě 50minut.
Mezitím si uvaříme mražený špenát v kastrolu, pouze přidáme trochu vegety, můžeme přidat stroužek česneku a necháme vařit 25 minut.
Jakmile je maso hotové, vyndáme ho z pekáče a slijeme šťávičku do malého kastrůlku, poprášíme hladkou moukou aby se zahustila a chvilku povaříme.
Hodnotit recept: