Vepřové masíčko na víně | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vepřové masíčko na víně

70 min. | hlavní chod | 837 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Vepřové masíčko na víně

Vepřové maso opečené na cibulce a česneku následně dušené s protlakem a vínem a podáváné s těstovinami či rýží.

Autor receptu: janatka

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkapepř bílý mletý
1 ksprotlak rajčatový
1 polévková lžícesůl
2 kscibule kuchyňská
3 dlvíno bílé
3 polévková lžíceolej
5 stroužekčesnek
500 gmaso vepřové

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 50
1.

Cibuli nasekáme, maso nakrájíme na kostky.

2.

Dáme zesklovatět cibuli na olej, poté přidáme maso, česnek orestujeme.

3.

Dále přidáme protlak, sůl, pepř a zalijeme vínem.

4.

Dusíme do měkka. Nezahušťuje se, jen pokud je potřeba, přiléváme při dušení malinko vodu.

5.

Podáváme s těstovinami nebo rýží.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 275,4kJ 837,2kJ
Bílkoviny 0,5g 1,5g
Tuky 3,7g 11,3g
Sacharidy 4,5g 13,6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz