Tagliatelle s česnekem a feferonkou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Tagliatelle s česnekem a feferonkou

Fotografie

Těstoviny promíchané s orestovanu směsí žampionů, feferonky a česneku, dochucenou citronem a petrželkou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 hrstnať petrželová
1 špetkasůl
1 lžícešťáva citronová
1 špetkapepř černý mletý
2 lžíceolej olivový extra panenský
2 stroužekčesnek
2 ksfeferonka červená
500 gtěstoviny tagliatelle
8 ksžampióny čerstvé

Postup přípravy

Čas přípravy: 25
Čas vaření/pečení: 10
2.

Mezitím nakrájejte na plátky žampiony a najemno česnek.

3.

Feferonky podélně rozkrojte, vyjměte semínka a nasekejte najemno.

4.

Na pánvi rozpalte olivový olej a začněte na něm restovat žampiony, po chvíli přidejte feferonku.

5.

K houbám přidejte česnek a krátce osmažte (aby nezhořkl) a odstavte z ohně.

6.

Hotovou směs osolte, opepřete, zalijte citronem a posypte petrželkou.

7.

Všechno promíchejte a přidejte ke scezeným těstovinám a ihned podávejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 244,5kJ 2 314,8kJ
Bílkoviny 8,9g 16,6g
Tuky 6,1g 11,4g
Sacharidy 50,6g 94,1g
Cholesterol 20,2mg 37,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz