Ořechová pomazánka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Ořechová pomazánka

Ořechová pomazánka

Pomazánka z ořechů, másla, brynzy, dochucená mletou paprikou a sekanou pažitkou. Mažeme na plátky celozrného rohlíku.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 lžičkapaprika červená mletá
1 lžícepažitka
100 gbrynza čerstvá
100 gmáslo
200 gořechy vlašské

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Ořechy nahrubo nasekejte. Máslo nechte změknout.

2.

Brynzu smíchejte s máslem a přidejte ořechy.

3.

Pomazánku dochuťte mletou paprikou a sekanou pažitkou.

4.

Pomazánku můžete mazat na plátky celozrnných rohlíků.

5.

Na každou jednohubku párátkem připíchněte bobuli hroznového vína.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 2 438,3kJ 9 948,4kJ
Bílkoviny 14g 57g
Tuky 55,4g 225,9g
Sacharidy 8,1g 33,1g
Cholesterol 81,9mg 334mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

StarDance

Gabriela Koukalová ze StarDance: Vyjádření…

Vztahy bývalé biatlonistky a současné hvězdy StarDance Gábiny Koukalové (30) zajímají poslední dobou…

celý článek »

Události

Přehled nájmů v Česku: Kolik dáte za byt…

Krize bydlení je pro řadu Čechů nejpalčivějším problémem současnosti, a to nejen v hlavním městě.…

celý článek »

Krimi

Andreas (17) z autobusu smrti promluvil…

Stáli při něm všichni svatí. Student Andreas (17) jel v autobuse smrti, který se u slovenské Nitry…

celý článek »

Politika

ONLINE: „Zfanatizovaní a schopní násilí,“…

Česko prožívá oslavy 30. výročí sametové revoluce. Tolik let uběhlo od konce socialismu a nástupu…

celý článek »