Rybíz à la brusinky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rybíz à la brusinky

Rybízová marmeláda

Rybíz uvařený s citronovou šťávou, skořicovým a vanilkovým cukrem, hřebíčkem a rumem. Naplněné sklenice obracíme dnem vzhůru.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
0,5 balíčekcukr skořicový
1 balíčekcukr vanilínový
1 kgrybíz červený
1 kscitrón
2 kshřebíček celý
500 gcukr krystal
6 lžícerum

Postup přípravy

Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 10
1.

Rybíz odstopkujte a omyjte. Získejte šťávu z 1 citronu.

2.

Všechny suroviny smíchejte v kastrolu a cca 10 minut vařte.

3.

Během vaření musíte průběžně sbírat pěnu.

4.

Horký rybíz dejte do skleniček, zavíčkujte a obraťte dnem vzůhru.

5.

Po vychladnutí dejte na suché a temné místo.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 685,4kJ 11 860,8kJ
Bílkoviny 0,7g 11,6g
Tuky 0,2g 3,5g
Sacharidy 39,2g 678g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz