Mramorové maso | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Mramorové maso

95 min. | hlavní chod | 2 547 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Mramorové maso

Vepřové plátky zalité směsí z mléka, vejce, mouky, kápie, okurek a sýru. Po upečení krájíme jako roládu , zdobíme bylinkami a podáváme se zeleninou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
100 gsýr tvrdý
100 mlmléko
2 ksokurka sterilovaná
2 kskapie
2 lžíceolej
4 lžícemouka hrubá
4 ksvejce
500 gvepřové maso
1 špetkapepř černý mletý

na ozdobu

1 hrstbylinky čerstvé

Postup přípravy

Čas přípravy: 45
Čas vaření/pečení: 50
1.

Omyté a osušené maso nakrájejte na plátky, naklepejte je, osolte a opepřete.

2.

Formu na srnčí hřbet potřete olejem a vyložte ji plátky masa.

3.

V misce rozkvedlejte mléko s vejci a hrubou moukou.

4.

Přidejte kapii a okurky nakrájené na kostičky.

5.

Vmíchejte nastrouhaný sýr a lžíci oleje. Ochuťte solí a mletým pepřem.

6.

Směs dejte do formy vyložené řízky.

7.

Pečte ve vyhřáté troubě.

8.

Po upečení vyklopte na mísu, nakrájejte jako roládu.

9.

Posypejte sekanými bylinkami a podávejte s oblohou z čerstvé zeleniny.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 795,2kJ 2 546,5kJ
Bílkoviny 8,7g 27,8g
Tuky 14,9g 47,8g
Sacharidy 5,4g 17,2g
Cholesterol 117,9mg 377,6mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz