Pečené brambory s dipem
Tohle jídlo sice trvá o chvíli déle, protože musíte oloupat brambory, ale výsledek stojí za to. A chutnají dobře i studené.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
500 gbrambory
0.5 lžička
200 gmajonéza
1 polévková lžícekapary
1 ksokurka kyselá
1 kspaprika sterilovaná
1 hrnečekolej olivový
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 20
1.
Brambory oloupejte, nakrájejte na měsíčky a v míse je smíchejte s olejem, kořením, solí a pepřem.
2.
Pak je rozložte na plech vyložený pečicím papírem a upečte dozlatova. Mezitím smíchejte majonézu, kapary, nadrobno nakrájenou okurku a papriku. Podle chuti osolte, opepřete a v majonéze namáčejte opečené brambory.
Hodnotit recept: