Králík se zelenými fazolkami
Králík opečený na cibuli a mrkvi, podušený na víně s cherry rajčátky a fazolkami. Podáváme s bramborem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle potřeby
Postup přípravy
Králíka naporcujte, osolte, opepřete a obalte v hladké mouce.
Očistěte mrkev a nakrájejte ji na plátky.
Očistěte cibuli a nakrájejte ji.
Ve velkém kastrolu poduste na rozehřátém oleji mrkev a cibuli, přidejte porce králíka.
Lehce opečte po obou stranách, podlijte vínem, dejte do trouby a duste pod pokličkou.
Po chvilce přidejte cherry rajčátka, oregano a podle potřeby doplňte vodou.
Rozmražené fazolky přidejte k masu, až když je téměř měkké.
Před dokončením sejměte pokličku a maso ještě nechte krátce opéct.
Podávejte s pečivem nebo s dušenými bramborami
Hodnotit recept: