Vajíčková pomazánka s ředkvičkami
Jarní lehká verze s ředkvičkami a lučinou vám bude určitě chutnat.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
3 ksvejce na tvrdo
1 polévková lžícesýr lučina
1 polévková lžícesmetana zakysaná
1 kscibule jarní
2 ksředkvička
podle chuti
sůl
pepř barevný drcený
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.
Vařená vejce oloupeme, přes mřížku natlačíme do misky nebo nakrájíme a přidáme všechny zbývající ingredience.
2.
Promícháme a pomazánka je hotová. Můžeme podávat s chlebem nebo bagetkou podle toho, jak to máme rádi.
Podívejte se na videorecept, jak si pomazánku připravit krok za krokem:
Video se připravuje ...
Hodnotit recept: