Pečené brambory po tyrolsku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pečené brambory po tyrolsku

60 min. | hlavní chod | 1 827 kJ/porce | Rakouská kuchyně | 4 porce

Tyrolské Gröstl

Vepřové nudličky orestované dozlatova a přímíchané do směsy ze slaniny, cibule a vařených brambor. Zdobíme petrželovou natí.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
2 lžícenať petrželová
1 lžičkaolej
1 špetkasůl
1 lžičkakmín celý
100 gslanina
2 kscibule kuchyňská
300 gvepřová pečeně
800 gbrambory
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 25
Čas vaření/pečení: 35
1.

Brambory uvařte ve slupce.

3.

Studenou vepřovou pečení nakrájejte na nudličky.

4.

Slaninu nakrájejte na kostičky.

5.

Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.

6.

Slaninu opečte v rozpáleném oleji, přidejte cibuli a brambory.

7.

Směs opékejte přibližně 15 minut, v průběhu opékání občas zlehka promíchejte.

8.

Pokrm osolte, opepřete a okmínujte.

9.

Na druhé pánvi opečte na zbývajícím oleji maso, pak ho vmíchejte do brambor.

10.

Jednotlivé porce ozdobte čerstvou petrželovou natí.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 514,7kJ 1 827,3kJ
Bílkoviny 4,6g 16,3g
Tuky 7,1g 25,2g
Sacharidy 11,1g 39,4g
Cholesterol 4,2mg 15mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz