Pečené brambory po tyrolsku
Vepřové nudličky orestované dozlatova a přímíchané do směsy ze slaniny, cibule a vařených brambor. Zdobíme petrželovou natí.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Brambory uvařte ve slupce.
Poté brambory oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka.
Studenou vepřovou pečení nakrájejte na nudličky.
Slaninu nakrájejte na kostičky.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
Slaninu opečte v rozpáleném oleji, přidejte cibuli a brambory.
Směs opékejte přibližně 15 minut, v průběhu opékání občas zlehka promíchejte.
Pokrm osolte, opepřete a okmínujte.
Na druhé pánvi opečte na zbývajícím oleji maso, pak ho vmíchejte do brambor.
Jednotlivé porce ozdobte čerstvou petrželovou natí.
Hodnotit recept: