Jehněčí kotlety v portském víně | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Jehněčí kotlety v portském víně

40 min. | hlavní chod | Grilování | 2 808 kJ/porce | 4 porce

Specifická chuť jehněčího si na grilu báječně rozumí se sladkostí portského vína. Vyžkoušejte to na vlastní chuťové pohárky.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
4 ksjehněčí kotleta

marináda

120 mlvíno portské
1 polévková lžícedžem brusinkový
1 polévková lžíceocet balsamico
50 gcukr hnědý
1 lžičkakůra citrónová
1 kslist bobkový
1 lžičkatymián drcený

podle chuti

sůl
pepř barevný drcený

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 20
1.

Všechny suroviny na marinádu dejte do rendlíku a svařte je.

2.

Po vychladnutí do ní naložte naklepané, osolené a opepřené kotlety. Nechte naložené nejméně 6 hodin, ideálně přes noc.

3.

Pak maso vytáhněte, nechte důkladně okapat a grilujte na rozpáleném grilu asi 7 minut z každé strany.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz