Domácí zázvorová limonáda | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Domácí zázvorová limonáda

15 min. | nápoj | 300 kJ/porce | 5 porcí

Nic v horkých dnech neosvěží tak, jako domácí limonáda. Netradiční chuť domácí zázvorové limonády si určitě zamilujete.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
150 gzázvor
1 lvoda perlivá
2 kscitrón
4 polévková lžícecukr hnědý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
1.

Zázvor nastrouhejte a zalijte trochou horké vody. Nechte chvíli louhovat a pak sceďte.

2.

Základ dejte vychladnout, přelijte do džbánku a ten doplňte vychlazenou perlivou vodou. Přidejte na kolečka nakrájený citron, cukr a před podáváním vložte do limonády kostky ledu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Seriály, filmy, kino a TV

Uniklo ze zákulisí SuperStar: Soutěžící…

Letošní ročník SuperStar nadzdvihl, co se týče výběru oblečení a make-upu, nejedno divácké obočí.…

celý článek »

Krimi

Prokleté Černožice? Za poslední rok tu zemřelo…

Obec Černožice, která leží nedaleko Hradce Králové, se stala symbolem tragických nehod. Jen za poslední…

celý článek »

České celebrity

Eva Decastelo (41) se znovu odhalila! Podívejte…

Vnadná moderátorka a příležitostná herečka Eva Decastelo (41) umí své fanoušky potěšit. Například…

celý článek »

Příběhy

Vikář (†81), který si vzal zajíčka (27),…

Osamocený v nemocnici zemřel bývalý vikář Philip Clements (†81), který se před časem přestěhoval…

celý článek »