Domácí zázvorová limonáda | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Domácí zázvorová limonáda

15 min. | nápoj | 300 kJ/porce | 5 porcí

Nic v horkých dnech neosvěží tak, jako domácí limonáda. Netradiční chuť domácí zázvorové limonády si určitě zamilujete.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
150 gzázvor
1 lvoda perlivá
2 kscitrón
4 polévková lžícecukr hnědý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
1.

Zázvor nastrouhejte a zalijte trochou horké vody. Nechte chvíli louhovat a pak sceďte.

2.

Základ dejte vychladnout, přelijte do džbánku a ten doplňte vychlazenou perlivou vodou. Přidejte na kolečka nakrájený citron, cukr a před podáváním vložte do limonády kostky ledu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Zonyga vyšel s pravdou ven! Konec mlžení…

Nejdřív to vypadalo, že se jen náhodně potkali na letišti, pak se ukázalo, že jsou kolegové a navíc…

celý článek »

Příběhy

Postiženou Dominiku nechtěli pustit do obchodu…

S podobným chováním se paní Dominika prý ještě nesetkala. Poté, co se handicapovaná žena využívající…

celý článek »

Svět

Ivanka Trumpová se chlubila snímky z dovolené.…

Ivanka Trumpová, dcera a hlavní poradkyně prezidenta Spojených států Donalda Trumpa, se na sociálních…

celý článek »

Praha - Zprávy

Na deset tisíc lidí prošlo Prahou: Účastníci…

Na Václavském náměstí v Praze celý den probíhaly akce spjaté s 21. srpnem 1968 i 1969. Dobové fotografie…

celý článek »