Drůbeží játra na cibulce | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Drůbeží játra na cibulce

35 min. | hlavní chod | 1 344 kJ/porce | 4 porce

Zapomeňte na nenáviděná játra, která znáte ze školních jídelen a připravte si je na cibulce. Uvidíte, že na ně rychle změníte názor.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
600 gjátra drůbeží
2 kscibule kuchyňská
200 gslanina anglická
2 polévková lžícemouka hladká
100 mlvývar
2 polévková lžíceolej

podle chuti

sůl
pepř barevný drcený
kmín mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Játra očistěte, propláchněte, osušte a pokrájejte na větší kousky. Cibuli oloupejte a pokrájejte na měsíčky, slaninu na kostičky.

2.

Na pánvi rozpalte sádlo nebo olej a orestujte na něm slaninu, dokud se nezačne mírně škvařit. Pak přidejte cibuli a nechte ji zesklovatět. Nakonec přidejte játra.

3.

Maso nechte zatáhnout, pak opepřete a okořeňte kmínem. Restujte doměkka. Hotová játra osolte.

4.

Pokud chcete mít víc omáčky, přilejte do výpeku vývar a přidejte trochu hladké mouky nebo solamylu. Chvilku provařte.

5.

Podávejte s čerstvým chlebem nebo opečenou bagetkou.

 

VYZKOUŠEJTE DALŠÍ RECEPTY:

BABIČČINA ROŠTĚNÁ

KUŘECÍ NUDLIČKY SE ZELENINOU

 

DALŠÍ MASOVÉ RECEPTY

 

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz