Drůbeží játra na cibulce
Zapomeňte na nenáviděná játra, která znáte ze školních jídelen a připravte si je na cibulce. Uvidíte, že na ně rychle změníte názor.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle chuti
Postup přípravy
Játra očistěte, propláchněte, osušte a pokrájejte na větší kousky. Cibuli oloupejte a pokrájejte na měsíčky, slaninu na kostičky.
Na pánvi rozpalte sádlo nebo olej a orestujte na něm slaninu, dokud se nezačne mírně škvařit. Pak přidejte cibuli a nechte ji zesklovatět. Nakonec přidejte játra.
Maso nechte zatáhnout, pak opepřete a okořeňte kmínem. Restujte doměkka. Hotová játra osolte.
Pokud chcete mít víc omáčky, přilejte do výpeku vývar a přidejte trochu hladké mouky nebo solamylu. Chvilku provařte.
Podávejte s čerstvým chlebem nebo opečenou bagetkou.
VYZKOUŠEJTE DALŠÍ RECEPTY:
BABIČČINA ROŠTĚNÁ
KUŘECÍ NUDLIČKY SE ZELENINOU
DALŠÍ MASOVÉ RECEPTY
Hodnotit recept: