Pražma s mateřídouškou
Pražma plněná česnekem a mateřídouškou, podávaná s grilovanou zeleninou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 svazekmateřídouška
1 špetkasůl
1 stroužekčesnek
1 lžíceolej olivový
2 kspražma
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 15
1.
Pražmu očistěte a nařízněte do břišní dutiny, kam vložíte stroužek česneku a mateřídoušku, a tou též rybu posypte.
2.
Na povrchu rybu nařízněte do tvaru vlnovky, aby se lépe propekla.
3.
Potřete ji olivovým olejem a vložte na rozpálený gril.
4.
Opečte po obou stranách asi 7 minut (dle velikosti ryby).
5.
Následně servírujte s grilovanou zeleninou.
Hodnotit recept: