Pražma s mateřídouškou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pražma s mateřídouškou

30 min. | hlavní chod | Grilování | 326 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Pražma s mateřídouškou

Pražma plněná česnekem a mateřídouškou, podávaná s grilovanou zeleninou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 svazekmateřídouška
1 špetkasůl
1 stroužekčesnek
1 lžíceolej olivový
2 kspražma

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 15
1.

Pražmu očistěte a nařízněte do břišní dutiny, kam vložíte stroužek česneku a mateřídoušku, a tou též rybu posypte.

2.

Na povrchu rybu nařízněte do tvaru vlnovky, aby se lépe propekla.

3.

Potřete ji olivovým olejem a vložte na rozpálený gril.

4.

Opečte po obou stranách asi 7 minut (dle velikosti ryby).

5.

Následně servírujte s grilovanou zeleninou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 227,5kJ 326,5kJ
Bílkoviny 0,4g 0,6g
Tuky 5,3g 7,7g
Sacharidy 0,8g 1,2g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz