Nilský candát s petrželkou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Nilský candát s petrželkou

60 min. | hlavní chod | 248 kJ/porce | 4 porce

Nilský candát s petrželkou

Vyzkoušejte filety z nilského candáta s petrželkou a česnekem, nebudete litovat!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 svazekpetržel
2 polévková lžícemáslo
4 kscandát
8 stroužekčesnek

podle potřeby

mouka hladká

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 30
1.

4 filety z nilského candáta opláchněte a osušte.

2.

Poté je osolte, opepřete a zaprašte trochou hladké mouky.

3.

Petrželku (hladkolistou) nasekejte, smíchejte s nasekaným česnekem a promněte se solí.

4.

Na pánvi nechte rozpustit máslo a rybu opečte z obou stran.

5.

Poté, co je hotová, přímo na pánvi jednotlivé kusy hustě posypte petrželovou směsí, odstavte z ohně a pokličkou přiklopte na přibližně 7 minut.

6.

Ihned podávejte.

7.

Rybu před podáváním zakapejte citronem, jako příloha je ideální opečený toast.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 904kJ 247,5kJ
Bílkoviny 2,6g 0,3g
Tuky 46,9g 6,1g
Sacharidy 10,1g 1,3g
Cholesterol 161,5mg 21mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz