Velikonoční nádivka
Tato nádivka je jako dělaná pro velikonoční hostinu.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kspetrželka nasekaná
nádivka
1 balíčekchléb toastový
1 láhevmléko
1 kscibule kuchyňská
1 ksvejce
podle potřeby
sůl
pepř barevný
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 10
1.
Toustový chléb v míse zalijeme mlékem a necháme 15 minut uležet. Na pánvičce mezitím opečeme dozlatova cibuli.
2.
K chlebu přidáme celé vejce, petrželku nakrájenou na drobno, opečenou cibuli, sůl a pepř. Prsty směs důkladně promícháme, aby se jednotlivé složky hezky promíchaly.
3.
Hotové těsto vložíme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme dozlatova.
Hodnotit recept: