Velikonoční nádivka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Velikonoční nádivka

30 min. | nádivka | Velikonoce | 132 kJ/porce | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Velikonoční nádivka

Tato nádivka je jako dělaná pro velikonoční hostinu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kspetrželka nasekaná

nádivka

1 balíčekchléb toastový
1 láhevmléko
1 kscibule kuchyňská
1 ksvejce

podle potřeby

sůl
pepř barevný

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 10
1.

Toustový chléb v míse zalijeme mlékem a necháme 15 minut uležet. Na pánvičce mezitím opečeme dozlatova cibuli.

2.

K chlebu přidáme celé vejce, petrželku nakrájenou na drobno, opečenou cibuli, sůl a pepř. Prsty směs důkladně promícháme, aby se jednotlivé složky hezky promíchaly.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 339,8kJ 131,7kJ
Bílkoviny 5g 2g
Tuky 4,5g 1,7g
Sacharidy 7,8g 3g
Cholesterol 187,1mg 72,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz