Telecí s cibulkami | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Telecí s cibulkami

110 min. | hlavní chod | 690 kJ/porce | 4 porce

Recepty z jednoho hrnce

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 ksmrkev
120 mlvíno červené
2 kslist bobkový
250 mlocet vinný
3 polévková lžícemáslo
4 ksrajčata loupaná
4 stroužekčesnek
400 gšalotka
800 gmaso telecí

podle chuti

sůl
pepř černý mletý
skořice mletá

podle potřeby

olej olivový

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 90
1.

Maso nakrájejte na pláty a osmahněte je na másle.

2.

Podlejte vínem, osolte, opepřete, přidejte na kolečka nakrájenou mrkev, rajčata, prolisovaný česnek, bobkový list a skořici.

3.

Oloupané cibulky osmahněte v celku na oleji.

4.

Přidejte je k masu a přidejte ještě ocet.

5.

Přiklopte a dejte na hodinku a půl do trouby a pečte, dokud není maso zcela měkké.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 159,4kJ 689,9kJ
Bílkoviny 0,4g 1,8g
Tuky 2,2g 9,7g
Sacharidy 4,1g 17,8g
Cholesterol 7,3mg 31,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz