Bramborový salát se zelenými lusky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborový salát se zelenými lusky

60 min. | salát | 444 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Zelený bramborový salát

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kspaprika červená chilli
150 glusk fazolový
2 polévková lžícepesto
500 gbrambory

na ozdobu

1 gpetrželka nasekaná

podle chuti

ocet jablečný
olej olivový

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 30
1.

Malé jarní brambory uvařte ve slupce doměkka. Nechte trochu vychladnout a nakrájejte.

2.

Zelené lusky krátce povařte a pak ihned opláchněte studenou vodou, aby si zachovaly svěží zelenou barvu.

3.

Brambory promíchejte s nasekanou petrželkou a pak přidejte lusky.

4.

Dochuťte olivovým olejem, octem, solí a pepřem a nasekanou chilli papričkou.

5.

Salát se hodí ke grilovanému masu nebo jako lehký samostatný pokrm.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 266,9kJ 443,6kJ
Bílkoviny 1,8g 3g
Tuky 0,4g 0,6g
Sacharidy 14,2g 23,6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz