Drůbeží játra na cibulce
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na pánev
podle chuti
Postup přípravy
Játra očistěte, propláchněte, osušte a pokrájejte na větší kousky.
Cibuli oloupejte a pokrájejte na měsíčky, slaninu na kostičky.
Na pánvi rozpalte sádlo nebo olej a orestujte na něm slaninu, dokud se nezačne mírně škvařit.
Pak přidejte cibuli a nechte ji zesklovatět.
Nakonec přidejte játra.
Maso nechte zatáhnout, pak opepřete a okořeňte kmínem.
Restujte doměkka. Hotová játra osolte.
Pokud chcete mít víc omáčky, přilijte do výpeku vývar a přidejte trochu hladké mouky nebo solamylu. Chvilku povařte.
Podávejte s čerstvým chlebem nebo topinkami.
Hodnotit recept: