Drůbeží játra na cibulce | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Drůbeží játra na cibulce

35 min. | hlavní chod | 1 302 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Drůbeží játra na cibulce

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
100 mlvývar z masa
2 kscibule kuchyňská
2 polévková lžícemouka hladká
200 gslanina
600 gjátra drůbeží

na pánev

2 polévková lžíceolej

podle chuti

sůl
pepř černý mletý
kmín celý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Játra očistěte, propláchněte, osušte a pokrájejte na větší kousky.

2.

Cibuli oloupejte a pokrájejte na měsíčky, slaninu na kostičky.

3.

Na pánvi rozpalte sádlo nebo olej a orestujte na něm slaninu, dokud se nezačne mírně škvařit.

4.

Pak přidejte cibuli a nechte ji zesklovatět.

5.

Nakonec přidejte játra.

6.

Maso nechte zatáhnout, pak opepřete a okořeňte kmínem.

7.

Restujte doměkka. Hotová játra osolte.

8.

Pokud chcete mít víc omáčky, přilijte do výpeku vývar a přidejte trochu hladké mouky nebo solamylu. Chvilku povařte.

9.

Podávejte s čerstvým chlebem nebo topinkami.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 453,3kJ 1 302kJ
Bílkoviny 2,2g 6,4g
Tuky 9,9g 28,6g
Sacharidy 3g 8,6g
Cholesterol 10,4mg 30mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz