Buchta á la kokosové raffaelo
Kokosová buchta s vanilkovým pudinkem. Zdá se složitá, ale je to jednoduché a výborné!
Autor receptu: tegilb
Ingredience
drobenka
krém
těsto
Postup přípravy
Korpus: Připravíme si půl hrnku oleje, 200 ml zakysané smetany, 1 a půl hrnku hladké mouky, 2 vejce, půl hrnku cukru krupice, půl prášku do pečiva.
Vše vymícháme do hladka, nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme.
Sypání: Na pánvi rozpustíme 150 g másla, přidáme 200 g strouhaného kokosu, 150 g cukru krupice a 1 vanilkový cukr. Na mírném plameni opražíme dorůžova.
Krém: Uvaříme pudink z 1 litru mléka a 3 vanilkových pudinků. Do horké hmoty zašleháme celé máslo 250 g a třetinu sypání.
Nalijeme na upečenou buchtu a posypeme zbytkem sypání. Mírně zamačkáme do krému.
Hodnotit recept: