Cibulovo-masový hrnec | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Cibulovo-masový hrnec

90 min. | hlavní chod | 1 719 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Zapečené brambory, mrkev, cibule a mleté maso chutnají skvěle jak na oběd, tak i na večeři.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkapepř černý mletý
1 svazekpetrželka kudrnka
1 špetkasůl
1 lžičkakoření na mleté maso
250 gmrkev
300 gmaso mleté
500 mlvývar zeleninový
500 gbrambory
500 gcibule kuchyňská

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 60
1.

Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka.

2.

Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky.

3.

Mrkev očistěte a nakrájejte na kolečka.

4.

Maso umyjte, osolte a okořeňte směsí koření do mletých mas.

5.

Brambory střídavě se zeleninou vrstvěte do zapékací misky.

6.

Zalijte vývarem a pod pokličkou v troubě duste asi 1 hodinu.

7.

Ozdobte petrželkou a podávejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 335kJ 1 718,8kJ
Bílkoviny 3,3g 16,7g
Tuky 4,5g 23,1g
Sacharidy 7,9g 40,3g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz