Punč | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Punč

15 min. | nápoj | 249 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Punč

    Nápoj z džusu, čaje a čerstvého ovoce - pomeranče a jablka, který je okořeněn hřebíčkem, skořicí a badyánem je nealkoholickou verzí běžného punče.

    Autor receptu: kucharici

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 ksskořice celá
    1 kspomeranč
    1 ksjablko
    2 ksčaj ovocný
    2 ksbadyán hvězdička
    250 mldžus hroznový
    30 grozinky
    5 kshřebíček celý

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 10
    Čas vaření/pečení: 5
    1.

    Pomeranč oloupeme a nakrájíme na kousky, jablka řádně omyjeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na čtvrtky.

    2.

    Do hrnce vložíme džus a přivedeme k varu, vhodíme čas a přilijeme 1l vroucí vody.

    3.

    Přidáme pomeranč, jablko, rozinky, koření a cukr.

    4.

    Zahříváme pár minut, snažíme se, aby punč nevařil.

    5.

    Až ovoce změkne, odstraníme z plotny a necháme punč trochu vychladnout.

    6.

    Vyjmeme koření a dochutíme medem a citrónovou šťávou.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 188kJ 248,8kJ
    Bílkoviny 0,5g 0,7g
    Tuky 0,3g 0,3g
    Sacharidy 10,8g 14,3g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz