Frankfurtská polévka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Frankfurtská polévka

35 min. | polévka | 1 370 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Frankfurtská polévka

Polévka s párky ochucená paprikou.

Autor receptu: kucharici

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,25 lžičkapepř černý mletý
1 kscibule kuchyňská
1 lžičkapaprika mletá sladká
1 lvývar
1 špetkasůl
150 gpárky
2 stroužekčesnek
2 polévková lžíceolej
2 polévková lžícemouka hladká

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, česnek očistíme a prolisujeme.

2.

Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli a česnek.

3.

Přidáme papriku a zasmahneme. Přidáme mouku a zamícháme.

4.

Vlijeme vývar, párky, pepř, sůl a vaříme 20 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 420,5kJ 1 370,1kJ
Bílkoviny 5,5g 17,8g
Tuky 7,3g 23,7g
Sacharidy 2,5g 8g
Cholesterol 14,6mg 47,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz