Pstruh v sardelové pastě | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pstruh v sardelové pastě

20 min. | hlavní chod | 2 192 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Pstruh

Pstruh potřený sardelovou pastou a obalený v mouce se podává s pečeným bramborem.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porci

na obalení

1 hrnečekmouka hladká

na potření

2 polévková lžícepasta sardelová

příloha

3 ksbrambory

na pánev

1 kspstruh kuchaný
1 hrnečekolej

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 15
1.

Vnitřek pstruha potřeme sardelovou pastou a celého ho obalíme v hladké mouce.

2.

Osmahneme z každé strany na 5 minut a můžeme podávat.

3.

Přílohu volíme pečený brambor.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 362,9kJ 2 192kJ
Bílkoviny 10,1g 60,8g
Tuky 1,8g 11,1g
Sacharidy 8,4g 50,8g
Cholesterol 34,8mg 210mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Politika

Klaus, Jágr či Saudek. Babiš posvětil seznam…

Bývalý prezident Václav Klaus, válečný veterán Emil Boček, srbský filmový režisér Emir Kusturica…

celý článek »

Události

Konec papírových tašek? Obchody se vrací…

Tři sta vzrostlých stromů padne za jediný měsíc například jenom na papírové tašky pro obchodní řetězec…

celý článek »

Komentáře Františky

Módní téma týdne: Když to v páru neklape

Outfit se dost často lépe prezentuje sólo. Dojem z něj je minimálně čistší, styling druhého…

celý článek »

VIP sport

Nebezpečný Kitzbühel: Sjezdaři budou riskovat…

Na slavném Streifu lyžaři rok co rok riskují životy, a tak pořadatelé nejslavnějšího a nejnebezpečnějšího…

celý článek »