Salát z rýžových těstovin
Rýžové nudle zalité dresinkem z olivového oleje, česneku a provensálského koření. Podáváme smíchané s olivami a sýrem obaleným v červené paprice.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Nudle uvařte podle návodu. Sceďte a nechte okapat.
Očistěte a utřete česnek.
V misce smíchejte česnek, provensálské bylinky a olivový olej.
Do misky vložte precezené nudle a promíchejte je s olejovou směsí.
Pokrájejte olivy.
Sýr nakrájejte na kostičky a obalte v mleté paprice.
Do misky přidejte olivy, sýr, promíchejte a podle chuti přidejte sůl.
Náš tip: Pro větší barevnost můžete do salátu přidat na drobné proužky pokrájenou okurku či na kostičky pokrájené větší rajče.
Hodnotit recept: