Šunková pikantní pomazánka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Šunková pikantní pomazánka

15 min. | chuťovka | Oslavy | 109 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Lahůdková pomazánka

Lahůdková pomazánka se šunkou a ředkvičkami.

Autor receptu: tekatoka15

Ingredience

Přepočítat na  porce

směs

1 kscibule kuchyňská
10 dkgšunka dušená
2 polévková lžícejogurt bílý
2 špetkasůl
5 dkgmáslo pomazánkové
5 ksředkvička

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
1.

Šunku nakrájíme na tenké nudličky a smícháme s pomazánkovým máslem a bílým jogurtem.

2.

Cibuli pokrájíme na malé kousíčky , přimícháme ji k šunce s máslem a podle chuti osolíme.

3.

Ředkvičky pečlivě opereme a nakrájíme na menší kousky. Do pomazánky je přidáváme až těsně před podáváním, protože pokud jsou v pomazánce delší dobu, pouští barvu.

4.

Pomazánku mažeme na plátky rohlíků a zdobíme ředkvičkou a petrželkou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 178kJ 109,1kJ
Bílkoviny 2,2g 1,4g
Tuky 1,5g 0,9g
Sacharidy 6,7g 4,1g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Studená sprcha pro Rytmusovu Jasminu: Schytala…

Když se chce, tak to jde! A rychle! Alespoň to platí v případě Rytmusovy (42) manželky Jasminy Alagičové…

celý článek »

Krimi

Letadlu Smartwings do Prahy ve vzduchu vypověděl…

Bezmála 180 lidí na palubě letadla Boeing 737 zažilo ve čtvrtek během letu z řeckého ostrova Samos…

celý článek »

Události

Ceny potravin letí nahoru. Prodraží se guláš…

Cibule stojí v obchodech dvojnásobek než loni, o více než polovinu zdražily květák, brambory a zelí.…

celý článek »