Salát z hlávkového zelí | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Salát z hlávkového zelí

10 min. | salát | 417 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Salát z hlávkového zelí

Salát ze spařeného hlávkového zelí je velmi levný a zdravý.

Autor receptu: tekatoka15

Ingredience

Přepočítat na  porce

salát

1 špetkapepř černý mletý
1 kscibule červená
1 lžičkacukr moučka
1 polévková lžíceocet
1 lžičkasůl
2 polévková lžícekečup
2 polévková lžíceolej olivový
40 dkgzelí hlávkové bílé

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
1.

Očištěné a omyté zelí pokrájíme na jemné proužky, přelijeme vařící vodou a necháme v cedníku okapat.

2.

Přesypeme do mísy, smícháme s jemně nakrájenou cibulí, kečupem, olejem, osolíme a opepříme.

3.

Hotový salát přelijeme sladkokyselou zálivkou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 695,3kJ 417,2kJ
Bílkoviny 1g 0,6g
Tuky 12,6g 7,6g
Sacharidy 12,3g 7,4g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz