Pangas s kapustou a slaninou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pangas s kapustou a slaninou

45 min. | hlavní chod | 1 728 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Pangas s kapustou a slaninou

Opečený pangasius nebo treska na másle je podávána se slaninovou kapustou.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 kspangas filety
1 polévková lžícemáslo bylinkové
1 špetkasůl
1 balíčekkapusta růžičková
1 miskaslanina
3 polévková lžícemáslo

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 40
1.

Na pánvi rozpustíme bylinkové máslo a vložíme na nej osolenéno pangase nebo tresku.

2.

Osmahneme z obou stran. Netrvá do déle jak 10 minut.

3.

Do hrnce s vodou dáme kapustičky a vaříme je cca 30 minut, dokud nejsou úplně měkké a nerozpadají se. Pak je procedíme.

4.

Na pánev dáme máslo, na kostičky nakrájenou slaninku a na závěr hotové kapustičky.

5.

Za občasného míchání prohřejeme ještě 10minut a máme hotovo.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 2 743,2kJ 1 728,2kJ
Bílkoviny 0,9g 0,6g
Tuky 73,4g 46,2g
Sacharidy 1,2g 0,8g
Cholesterol 201mg 126,6mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz