Pangas s kapustou a slaninou
Opečený pangasius nebo treska na másle je podávána se slaninovou kapustou.
Autor receptu: lolitas
Ingredience
1 kspangas filety
  1 polévková lžícemáslo bylinkové 
  1 špetkasůl
  1 balíčekkapusta růžičková
  1 miskaslanina
  3 polévková lžícemáslo
  Postup přípravy
Čas přípravy: 5
    Čas vaření/pečení: 40
  1.
    Na pánvi rozpustíme bylinkové máslo a vložíme na nej osolenéno pangase nebo tresku.
2.
    Osmahneme z obou stran. Netrvá do déle jak 10 minut.
3.
    Do hrnce s vodou dáme kapustičky a vaříme je cca 30 minut, dokud nejsou úplně měkké a nerozpadají se. Pak je procedíme.
4.
    Na pánev dáme máslo, na kostičky nakrájenou slaninku a na závěr hotové kapustičky.
5.
    Za občasného míchání prohřejeme ještě 10minut a máme hotovo.
Hodnotit recept:

