Pangas s kapustou a slaninou
Opečený pangasius nebo treska na másle je podávána se slaninovou kapustou.
Autor receptu: lolitas
Ingredience
1 kspangas filety
1 polévková lžícemáslo bylinkové
1 špetkasůl
1 balíčekkapusta růžičková
1 miskaslanina
3 polévková lžícemáslo
Postup přípravy
Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 40
1.
Na pánvi rozpustíme bylinkové máslo a vložíme na nej osolenéno pangase nebo tresku.
2.
Osmahneme z obou stran. Netrvá do déle jak 10 minut.
3.
Do hrnce s vodou dáme kapustičky a vaříme je cca 30 minut, dokud nejsou úplně měkké a nerozpadají se. Pak je procedíme.
4.
Na pánev dáme máslo, na kostičky nakrájenou slaninku a na závěr hotové kapustičky.
5.
Za občasného míchání prohřejeme ještě 10minut a máme hotovo.
Hodnotit recept: