Bramboráky se zelím | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramboráky se zelím

50 min. | hlavní chod | 1 394 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Bramboráky se zelím

Bramboráky, které jsou vláčné a křupavé díky směsi s kysaným zelím.

Autor receptu: denda22

Ingredience

Přepočítat na  porce

těsto

1 polévková lžícemajoránka sušená
1 ksvejce
1 lžičkasůl
1 hrnečekmouka
300 gzelí kysané bílé
4 stroužekčesnek
8 ksbrambory

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 30
1.

Brambory oloupeme na nastrouháme najemno. Do tohoto těsta přidáme cibuli, sůl, pepř, kmín, vejce, majoránku.

2.

Dále přidáme pokrájené zelí, na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.

3.

Promícháme a přidáváme tolik mouky, abychom měli těsto " tak akorát" ne husté, ale také ne řídké.

4.

Na pánev dáme rozehřát trošku oleje.

5.

Lžící klademe těsto, které rozetřeme po pánvi. Smažíme z obou stran dozlatova.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 239,3kJ 1 393,8kJ
Bílkoviny 1,8g 10,4g
Tuky 0,7g 4,1g
Sacharidy 11,7g 68g
Cholesterol 24,9mg 145mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz