Jahodový pudink | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Jahodový pudink

12 min. | dezert | 542 kJ/porce | Česká kuchyně | 3 porce

Jahodový pudink

Jahodový pudink s piškoty, šlehačkou, čerstvými jahodami a strouhanou čokoládou.

Autor receptu: tekatoka15

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lmléko
1 ksprášek pudinkový jahodový
2 polévková lžícecukr krupice

na ozdobu

2 kostkačokoláda hořká

podle chuti

šlehačka ve spreji
jahody čerstvé

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 7
1.

Větší díl mléka s cukrem dáme vařit, do zbytku mléka rozkvrdláme pudinkový prášek.

2.

Až je mléko na plotně hodně horké, vlijeme do něj zbytek mléka s práškovým pudinkem a za stálého míchání přivedeme pudink k bodu varu.

3.

Na dno misky dáme pár piškotů a zalejeme je hotovým pudinkem.

4.

Vychladlý pudink ozdobíme šlehačkou, čerstvými jahodami a strouhanou čokoládou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 280kJ 542,2kJ
Bílkoviny 2,9g 5,5g
Tuky 1,6g 3g
Sacharidy 10,3g 19,9g
Cholesterol 5,2mg 10mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz