Rizoto s vepřovým masem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rizoto s vepřovým masem

45 min. | hlavní chod | 1 127 kJ/porce | Česká kuchyně | 5 porcí

Rizoto s vepřovým masem

Rýže upečená v troubě s kousky zbylého pečeného vepřového masa a s hráškem a pórkem.

Autor receptu: kris_tynka

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 ksmrkev
1 kscibule kuchyňská
1 lžičkasůl
1 konzervahrášek sterilovaný
1 špalíčekpórek
10 dkgsýr cihla
2 dlšťáva masová
2 špetkapepř černý mletý
20 dkgpečínka vepřová
5 clolej
500 grýže

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 30
1.

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme opláchnutou rýži, zalijime vodou a osolíme. Dáme péct na cca 20 minut do trouby.

2.

Uvaříme mrkev a spolu se zbytky upečeného masa nakrájíme na kostičky.

3.

Vše smícháme dohromady. Přidáme šťávu z masa, sterilovaný hrášek, mrkev a pórek. Osolíme a opepříme.

4.

Znova promícháme. Podáváme s nastrouhaným sýrem a kyselým okurkem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 757,6kJ 1 127,3kJ
Bílkoviny 4,4g 6,6g
Tuky 1g 1,5g
Sacharidy 38,6g 57,4g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz