Plněné prsteny z gothaje
Vykrajovaný salám gothaj je plněný směsí vejce a hermelínového sýru a smažený do zhoustnutí směsi. Vhodná chuťovka k pivu.
Autor receptu: colombo65
Ingredience
podle potřeby
Postup přípravy
Nakrájíme kolečka salámu gothaj - cca 1,5 cm široká s otvorem od vykrajovátka (vykrojené části lze využít do ražničí - tak jako v tomto případě, kdy by se jednalo o jinak nevyužitelný zbytek).
Rozpálíme si na pánvi trochu oleje a vložíme prsteny salámu gothaj.
V misce rozšleháme jedno vejce a smícháme jej s nadrobno nakrájenou polovinou sýru hermelín.
Tuto směs za pomoci lžičky po otočení opečeného jedné strany salámu plníme do otvoru a smažíme do zhoustnutí.
Podáváme dle chuti zdobené kečupem a jako příloha je vhodný čerstvý chléb.
Hodnotit recept: