Fleky se zelím a uzeným masem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Fleky se zelím a uzeným masem

35 min. | hlavní chod | 237 kJ/porce | Česká kuchyně | 3 porce

Fleky se zelím a uzeným masem

Těstovinové fleky smíchené s vepřovým či uzeným masem a se zelím.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porce

příloha

1 balíčekzelí bílé
4 hrnečektěstoviny fleky

na pánev

1 kscibule kuchyňská
1 lžičkakoření vegeta
1 polévková lžíceolej
2 špetkapepř černý mletý
200 gmaso vepřové

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 30
1.

Fleky vaříme v osolené vodě 15minut.

2.

Do hrnce dáme vařit zelí na 20minut, ke kterému přidáme kmín, sůl, pepř a trochu cukru.

3.

Nakrájené vepřové maso (nebo uzené)osmahneme spolu s cibulí na pánvičce.

4.

Opepříme, přidáme vegetu a smícháme s flekama a uvařeným zelím.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 220,1kJ 236,9kJ
Bílkoviny 0,3g 0,4g
Tuky 4,6g 5g
Sacharidy 3,6g 3,9g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz