Pstruh s citronovým přelivem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pstruh s citronovým přelivem

32 min. | hlavní chod | 4 216 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Pstruh s citronovým přelivem

Pstruh opečený s česnekem na másle, poté podušený a pokapaný šťávou z citrónu.

Autor receptu: czechspecial

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 kspstruh
1 špetkapepř barevný drcený
1 kscitrón
1 hrstpetrželka nasekaná
2 paličkačesnek
80 gmáslo

Postup přípravy

Čas přípravy: 2
Čas vaření/pečení: 30
1.

Pstruha omejeme, případně můžeme vykuchat, nebo ponechat v nevykostěném stavu.

2.

Osušíme, osolíme, opepříme, přidáme hlavičky česneku a zlehka opečeme na másle, podlejeme vodou a dusíme pod pokličkou cca 30minut na mírném stupni.

3.

Výpek přecedíme, vrátíme do kastrolu, přidáme šťávu z citrónu, petrželku a zbytek másla.

4.

Přelijeme a podáváme s čerstvým chlebem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 751,5kJ 4 215,7kJ
Bílkoviny 11,1g 62,5g
Tuky 13,3g 74,5g
Sacharidy 6,1g 34,2g
Cholesterol 77,4mg 434mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz