Kuřecí prsa s květákem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kuřecí prsa s květákem

35 min. | hlavní chod | 1 294 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Kuřecí prsa s květákem ochucená vegetou, majoránkou a muškátovým květem. Jako příloha vařené brambory.

Autor receptu: kucharici

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lžičkakmín celý
0,5 lžičkasůl
0,5 lžičkakvět muškátový
1 kskvěták
1 polévková lžíceolej stolní
2 lžičkakoření vegeta bylinková
2 lžičkamajoránka sušená
2 kskuřecí prsa
4 ksbrambory

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Kuřecí prsa prudce z obou stran opečeme na oleji. Okořeníme vegetou a majoránkou.

2.

Přidáme na růžičky rozebraný květák, který okořeníme muškátovým květem, vegetou, majoránkou a podusíme pod pokličkou do měkka.

3.

Zvlášť ve vodě uvaříme naškrábané, rozkrájené brambory spolu se solí a kmínem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 232,9kJ 1 294,5kJ
Bílkoviny 5,1g 28,5g
Tuky 0,4g 2,4g
Sacharidy 8,2g 45,8g
Cholesterol 9mg 50mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Studená sprcha pro Rytmusovu Jasminu: Schytala…

Když se chce, tak to jde! A rychle! Alespoň to platí v případě Rytmusovy (42) manželky Jasminy Alagičové…

celý článek »

Krimi

Letadlu Smartwings do Prahy ve vzduchu vypověděl…

Bezmála 180 lidí na palubě letadla Boeing 737 zažilo ve čtvrtek během letu z řeckého ostrova Samos…

celý článek »

Události

Ceny potravin letí nahoru. Prodraží se guláš…

Cibule stojí v obchodech dvojnásobek než loni, o více než polovinu zdražily květák, brambory a zelí.…

celý článek »