Pusinky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pusinky

25 min. | cukroví | Oslavy | 16 kJ/porce | Česká kuchyně | 30 porcí | Vegetariánské jídlo

Pusinky

Sněhové pusinky jsou sice báječné, ale všichni známe pusinky určitě lepší.

Autor receptu: tekatoka15

Ingredience

Přepočítat na  porcí

krém

18 dkgcukr krupice
3 ksbílek

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 10
1.

Bílky a cukr šleháme ručními elektrickými metlami ve vodní lázni tak dlouho, až vznikne pevný sníh.

2.

Pomocí zdobícího sáčku tvoříme na plechu malé pusinky.

3.

Plech dáme do předehřáté trouby a mírně je zapečeme tak, aby na povrchu byly suché a uvnitř vláčné.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 447,2kJ 16,1kJ
Bílkoviny 9,1g 0,3g
Tuky 0,3g 0g
Sacharidy 17,1g 0,6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Krimi

Extrémní hazard s dětským životem v Kácově:…

To snad není možné! Dvanáctiletá Nikola Strasserová natočila při jízdě autem s maminkou v Kácově…

celý článek »

Světové celebrity

Plastikami vylepšená Amanda: Provokací v…

Po rozvodu s manželem si Amanda Martinová (26) řekla, že něco musí změnit. A šla na to zostra; položila…

celý článek »

Blesk sport

Sparťanský supertalent Hložek poprvé ukázal…

Báječně zamilovaně se k sobě na Letné měli. On, hezoun z Ivančic, ona, kráska z Brna. Zástupům roztoužených…

celý článek »

Volby do zastupitelstev krajů

Odklad splátek hypoték vystřídá pohroma?…

Pátá předvolební debata Blesku se nesla v duchu bydlení. Co přijde na konci roku, kdy lidem s odkladem…

celý článek »