Rýžová kaše se skořicí | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rýžová kaše se skořicí

35 min. | hlavní chod | 1 598 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Rýžová kaše sypaná skořicí je velmi vhodná pro děti, které jí milují.

Autor receptu: jijina

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lžičkasůl
1 hrnekrýže
1 lmléko
4 polévková lžícecukr skořicový
5 polévková lžícemáslo
5 polévková lžícecukr krupice

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 30
1.

Rýži propláchneme, vsypeme do mléka, osolíme, přidáme lžíci másla a za občasného míchání uvaříme kaši.

2.

Upravíme na talíř, omastíme rozpuštěným máslem, posypeme skořicí, cukrem a ihned podáváme.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 526,6kJ 1 597,7kJ
Bílkoviny 2,7g 8,1g
Tuky 6,2g 19g
Sacharidy 14,8g 45g
Cholesterol 22,2mg 67,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Politika

Klaus, Jágr či Saudek. Babiš posvětil seznam…

Bývalý prezident Václav Klaus, válečný veterán Emil Boček, srbský filmový režisér Emir Kusturica…

celý článek »

Události

Konec papírových tašek? Obchody se vrací…

Tři sta vzrostlých stromů padne za jediný měsíc například jenom na papírové tašky pro obchodní řetězec…

celý článek »

Komentáře Františky

Módní téma týdne: Když to v páru neklape

Outfit se dost často lépe prezentuje sólo. Dojem z něj je minimálně čistší, styling druhého…

celý článek »

VIP sport

Nebezpečný Kitzbühel: Sjezdaři budou riskovat…

Na slavném Streifu lyžaři rok co rok riskují životy, a tak pořadatelé nejslavnějšího a nejnebezpečnějšího…

celý článek »