Balkánský špíz | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Balkánský špíz

35 min. | hlavní chod | 1 735 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Balkánský špíz

Špízy z párků, sýru, papriky a cibule, potřené marinádou z kečupu, hořčice a worchesterové omáčky. Zabalené v alobalu ugrilujeme.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lžíceomáčka worchesterová
1 lžíceolej
1 lžíceomáčka sójová
2 kscibule kuchyňská
2 kspaprika červená
2 lžícehořčice plnotučná
200 gsýr tvrdý
3 lžícekečup ostrý
4 kspárky

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 15
1.

Párky nakrájejte na hrubá kolečka.

2.

Sýr, papriku nakrájejte na kostičky.

3.

Oloupané cibule nakrájejte na osminky.

4.

Vše dohromady střídavě napichujte na jehly.

5.

Alobal potřete trochou oleje.

6.

V jiné míse smíchejte kečup, hořčici, worcesterskou omáčku.

7.

Špízy položte každý zvlášť na kus fólie a potřete z obou stran omáčkou.

8.

Špízy důkladně zabalte do alobalu, aby vám nevytekla šťáva.

9.

Položte na gril a pečte asi 15 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 689kJ 1 735,5kJ
Bílkoviny 10,9g 27,5g
Tuky 10,5g 26,5g
Sacharidy 6,5g 16,4g
Cholesterol 15,9mg 40mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz