Amur v provensálském těstíčku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Amur v provensálském těstíčku

30 min. | hlavní chod | 2 770 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Amur v provensálském těstíčku

Amur pokapaný citronovou šťávu a potřený česnekem, obalený v těstíčku z vajec, piva, provensálského koření a mouky. Smažíme dozlatova.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkašťáva citronová
1 lžícemouka hladká
1 špetkasůl
1 lžícepivo
1 lžičkakoření provensálské
2 ksvejce
3 stroužekčesnek
800 gamaretto
1 špetkapepř černý mletý

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
1.

Očištěnou rybu nakrájejte na porce.

2.

Pokapejte citronovou šťávou, osolte, potřete rozetřeným česnekem a nechte 30 minut odležet.

3.

Mezitím si připravte hustší těstíčko z vajec, trochy piva, provensálského koření a mouky.

4.

Jednotlivé porce ryby namáčejte do těstíčka.

5.

Smažte ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 169,8kJ 2 769,5kJ
Bílkoviny 1,5g 3,7g
Tuky 3g 7,1g
Sacharidy 61,1g 144,7g
Cholesterol 61,2mg 145mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz