Obláčky s krémem
Krém je velmi jednoduchý a můžete si ho ochutit pokaždé jinak.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
krém
Postup přípravy
Na sníh vyšlehejte bílky se špetkou soli, postupně zašlehejte všechen cukr a nakonec špetku kávy.
Hmotu dejte do cukrářského sáčku s řezanou trubičkoui a krouživými pohyby stříkejte obláčky na plech.
Pak je při 100 stupních Celsia sušte při otevřených dvířkách asi 4 hodiny. Anebo je pečte při 150 stupních Celsia půl hodiny a nechte je ve vypnuté, ale pootevřené troubě přes noc.
Na krém vyšlehejte máslo s cukrem, přidejte vanilku, koňak a šlehejte, až se vše spojí.
Nechte ztuhnout v lednici. Voňavým krémem pak obláčky spojujte.
Hodnotit recept: