Červené zelí s jablky
Chutná skvěle, je zdravé a nabité vitaminy, a v kombinace s jablkem je opravdu božské.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
4 polévková lžícesádlo
2 kscibule kuchyňská
1 hlávkazelí červené hlávkové
100 mlocet vinný červený
50 gcukr krupice
50 grozinky
1 lvývar drůbeží
1 ksbrambory
2 ksjablko
1 špetkasůl
1 hrstkmín celý
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.
Na sádle orestujte nakrájenou cibuli. Přidejte nakrouhané zelí, kmín, ocet, cukr, červené víno, rozinky a osolte, 2 minuty restujte a pak zalijte horkým drůbežím vývarem.
2.
Chvíli předtím, než bude zelí měkké, přidejte nastrouhanou bramboru a chvíli vařte.
3.
Dochuťte solí, pepřem, octem a cukrem. Nakonec přidejte jablka.
Hodnotit recept: