Červené zelí s jablky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Červené zelí s jablky

25 min. | příloha | 1 185 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Chutná skvěle, je zdravé a nabité vitaminy, a v kombinace s jablkem je opravdu božské.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
4 polévková lžícesádlo
2 kscibule kuchyňská
1 hlávkazelí červené hlávkové
100 mlocet vinný červený
50 gcukr krupice
50 grozinky
1 lvývar drůbeží
1 ksbrambory
2 ksjablko
1 špetkasůl
1 hrstkmín celý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Na sádle orestujte nakrájenou cibuli. Přidejte nakrouhané zelí, kmín, ocet, cukr, červené víno, rozinky a osolte, 2 minuty restujte a pak zalijte horkým drůbežím vývarem.

2.

Chvíli předtím, než bude zelí měkké, přidejte nastrouhanou bramboru a chvíli vařte.

3.

Dochuťte solí, pepřem, octem a cukrem. Nakonec přidejte jablka.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz