Domácí zázvorová limonáda | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Domácí zázvorová limonáda

15 min. | nápoj | 300 kJ/porce | 5 porcí

Nic v horkých dnech neosvěží tak, jako domácí limonáda. Netradiční chuť domácí zázvorové limonády si určitě zamilujete.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
150 gzázvor
1 lvoda perlivá
2 kscitrón
4 polévková lžícecukr hnědý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
1.

Zázvor nastrouhejte a zalijte trochou horké vody. Nechte chvíli louhovat a pak sceďte.

2.

Základ dejte vychladnout, přelijte do džbánku a ten doplňte vychlazenou perlivou vodou. Přidejte na kolečka nakrájený citron, cukr a před podáváním vložte do limonády kostky ledu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Po pádu Vydry došlo k náhlým změnám v Divadle…

Divadlo na Vinohradech hlásí problém! Ještě se ani návštěvníci premiéry představení Ifigenie v Aulidě…

celý článek »

Komentáře

Komentář: Žádné kecy a konec srandy. ČSSD…

Podle sjezdu vždy nejlíp poznáte skutečný stav příslušné strany. Ten ČSSD, který se v neděli konal…

celý článek »

Módní policie

Módní policie: Glamour punk, jízda na ostro…

Bály jsou pro čas zimy typické. Považují se za vrchol společenského setkání, což povinný…

celý článek »

Ročník 2017/18

Jak si vedly posily Sparty: Stanciu rozpálil…

Hned tři ze čtyř zimních posil zařadil trenér Sparty Andrea Stramaccioni do prvního ligového zápasu…

celý článek »