Hrušková povidla | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Hrušková povidla

60 min. | marmeláda | 1 393 kJ/porce | 12 porcí | Vegetariánské jídlo

Právě teď voní a chutnají nejlépe! Uvařte nebo upečte podzimní menu z jablek a hrušek.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
3 kghruška
500 gcukr želírovací
1 ksskořice celá
20 mlšťáva citronová

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 40
1.

Hrušky oloupejte, nakrájejte a zbavte jádřinců. Dejte je do velkého hrnce a promíchejte se šťávou z citronu.

2.

Přidejte svitek skořice a přiveďte k varu. Vařte na mírném ohni, dokud hmota nezhoustne. Pak přidejte cukr a nechte ještě chvíli probublávat.

3.

Vyjměte skořici, směs rozdělte do skleniček, pevně je zavíčkujte a sterilujte 20 minut při teplotě 80 °C.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz