Bramborák s uzeným masem a jarní cibulkou
Autor receptu: Redakce
Ingredience
směs
750 gbrambory
200 mlmléko teplé
100 gmouka hladká
5 ksvejce
1 polévková lžícemajoránka sušená
100 g
4 kscibule jarní
podle potřeby
sádlo
sůl
pepř černý mletý
Postup přípravy
Čas přípravy: 40
Čas vaření/pečení: 40
1.
Brambory nastrouhejte na jemném struhadle.
2.
Nechte je tři minuty stát a pak z nich vymačkejte vodu. Zalijte je horkým mlékem a přidejte ostatní suroviny kromě sádla. Promíchejte.
3.
V pánvi rozehřejte lžíci sádla.
4.
Nalijte na něj menší naběračku těsta a spodní stranou naběračky ho rozetřete. Na středním plameni smažte po obou stranách dozlatova.
Hodnotit recept: