Dietní kuřecí ptáčky
Kuřecí maso plněné směsí kořenové zeleniny, kedlubny a rýže je skvělou volbou, pokud chcete shodit nějaké to kilo.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle potřeby
Postup přípravy
Kuřecí maso očistíme, nakrájíme na pravidelné řízky, naklepeme a osolíme.
Kořenovou zeleninu spolu s kedlubny očistíme, nakrájíme nadrobno a podusíme spolu s rýží v 200 ml vody do poloměkka.
Na každý řízek dáme lžičku předvařené zeleninové směsi. Řízky stočíme, propíchneme kovovými párátky na španělské ptáčky a opečeme na polovině másla na teflonové pánvi.
Masovou omáčku zahustíme moukou, zbylým máslem, podlijeme hovězím vývarem a dusíme doměkka.
Kuřecí ptáčky servírujeme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Hodnotit recept: