Meruňky ve vinném octě | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Meruňky ve vinném octě

20 min. | chuťovka | 2 341 kJ/porce | Česká kuchyně | 3 porce | Vegetariánské jídlo

Meruňky ve vinném octě.

Chuťovka v podobě meruňek s voňavým kořením. Pochutnejte si na nich při letní večerním posezení.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 ksskořice celá
1 kgmeruňky
1 kslusk vanilkový
100 mlrum
2 kshřebíček celý
200 gcukr krystal
300 mlocet vinný

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Meruňky spařte, oloupejte, rozpulte a odstraňte pecku.

2.

Vinný ocet, 200 ml vody a rum vlijte do hrnce. Přidejte cukr krystal, hřebíčky, vanilkový lusk a skořici a zahřejte.

3.

Do nálevu vložte meruňky a tři minuty povařte.

4.

Ještě horké naplňte do sklenic, uzavřete a nechte dva týdny uležet.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 441,5kJ 2 341kJ
Bílkoviny 0,7g 3,6g
Tuky 0,2g 1g
Sacharidy 22,2g 117,8g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz