Masové bochánky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Masové bochánky

50 min. | hlavní chod | 1 023 kJ/porce | 4 porce

Masové bochánky

Velmi snadné a velmi levné. A nanejvíš chutné jídlo! Zkuste uvařit tuto jednoduchou delikatesu a zazáříte.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
2 ksvejce
20 gmáslo
200 mlsmetana
4 plátekslanina anglická
4 polévková lžícestrouhanka
4 pláteksýr tvrdý
400 gmaso hovězí mleté

podle potřeby

sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 30
1.

Ve smetaně rozšlehejte vejce, přidejte strouhanku, maso, osolte, opepřete a důkladně promíchejte.

2.

Ze směsi vytvarujte 4 bochánky. Každý obtočte slaninou a svažte provázkem.

3.

Na dno pekáče dejte máslo, na něj dejte maso a pečte v předehřáté troubě 25 minut.

4.

Poté na každý kousek masa dejte plátek sýra a ještě chvilku pečte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 477,8kJ 1 022,6kJ
Bílkoviny 5,3g 11,2g
Tuky 8,3g 17,8g
Sacharidy 4,7g 10,1g
Cholesterol 75,7mg 162mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz