Masové bochánky
Velmi snadné a velmi levné. A nanejvíš chutné jídlo! Zkuste uvařit tuto jednoduchou delikatesu a zazáříte.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
2 ksvejce
20 gmáslo
200 mlsmetana
4 plátekslanina anglická
4 polévková lžícestrouhanka
4 pláteksýr tvrdý
400 gmaso hovězí mleté
podle potřeby
sůl
pepř černý mletý
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 30
1.
Ve smetaně rozšlehejte vejce, přidejte strouhanku, maso, osolte, opepřete a důkladně promíchejte.
2.
Ze směsi vytvarujte 4 bochánky. Každý obtočte slaninou a svažte provázkem.
3.
Na dno pekáče dejte máslo, na něj dejte maso a pečte v předehřáté troubě 25 minut.
4.
Poté na každý kousek masa dejte plátek sýra a ještě chvilku pečte.
Hodnotit recept: