Krůtí chilli
Krůtí kousky jsou opečeny na mexickém koření s cibulí a paprikou, pak se přidají rajčata s kukuřicí a vytvoří se pikantní krůtí guláš s tabascem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Krůtí maso umyjte, osušte a nakrájejte na menší kousky.
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
Papriku očistěte, umyjte a nakrájejte na kostky.
Na rozpáleném oleji opečte kousky masa.
Maso okořeňte směsí mexického koření.
Přidejte cibuli s paprikou a krátce opečte.
Přilijte zeleninový vývar a oloupaná rajčata.
Guláš nechte projít varem, poté snižte teplotu na polovinu a vařte ještě 10 minut.
K masu přidejte odkapanou kukuřici a vařte ještě 5 minut.
Podle chuti přidejte tabasco, pepř a sůl.
Jednotlivé porce ozdobíme nasekanou petrželovou natí.
Podáváme s bílým chlebem.
Hodnotit recept: