Kuřecí řízky v bylinkovém trojobalu
Zelenými bylinkami oživená krusta krásně vypadá a ještě lépe chutná.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kgkuřecí prsa
4 ksvejce
3 polévková lžícesýr parmezán strouhaný
20 gbylinky čerstvé
podle potřeby
olej
strouhanka
mouka hladká
sůl
Postup přípravy
Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 15
1.
Kuřecí prsa lehce naklepejte přes potravinovou fólii, osolte a opepřete.
2.
Obalte v mouce, v rozšlehaném mléce a ve strouhance, kterou jste předem promíchali s jemně nasekanými bylinkami a třemi lžícemi strouhaného parmazánu.
3.
Smažte v rozpáleném rostlinném oleji z obou stran dozlatova. Podávejte s bramborem či bramborovou kaší.
Hodnotit recept: