Původně chtěl kuchař Lukáš Zach pěstovat a prodávat čerstvé bylinky. Během jednoho roku se ovšem celý jeho koncept změnil. Začal totiž z toho, co vypěstoval, vyrábět domácí pesta a zájem byl tak velký, že se nedalo odolat.
„Během historie se v našem zahradnictví všechno tak změnilo, že jsme začali pěstovat i chilli papričky, ze kterých děláme omáčky a vyrábíme domácí pesta. Ta jsou specifická tím, že do nich dáváme dva druhy sýrů. Pravý parmezán a ovčí sýr pecorino,“ vysvětlil nám Lukáš Zach. Pro všechny produkty, které do pest a omáček patří a nedovede si je vypěstovat, jezdí k osvědčeným dodavatelům do Itálie.
S výrobou pest začínali, takže ta už Lukáš jí místo několikrát týdně spíš párkrát do měsíce, teď se přeorientoval na chilli omáčky. V nabídce mají paletu pálivosti pro všechny, od těch nejotrlejších až po „dámičky“. Lukáš musí každou omáčku ochutnávat, ale je to občas těžké. „Bez mléka bych to nedal!“